Lateral Thinking

This puzzle is called Lateral Thinking . . . Just Check This Out ! ! !! Scroll down slowly and be honest to yourself. Think like a wizard . . .

man
1. ————
board

Ans. = man overboard

Okay, let’s see if you’ve got the hang of it.

stand
2. ————
i

Ans. = I understand

OK . . . Got the drift ? Let’s try a few now and see how you fare.

3. /r/e/a/d/i/n/g/

Ans. = reading between the lines

4. r
road
a
d

Ans. = cross road

Not having a good day now, are you ? Redeem yourself.

5. cycle cycle cycle

Ans. = tricycle

Not easy to figure out ha!

0
6. ————
M.D.
Ph.D.

Ans. = two degrees below zero

C’mon give it a little thought ! !

knee
7. ————
light

Ans. = neon light ( knee – on – light )

U can prove u r smart by getting this one.


ground
8. —————
feet feet feet feet feet feet

Ans. = six feet underground

Oh no, not again ! !

9. he’s X himself

Ans. = he’s by himself

Now u messing up big time.

10. ecnalg

Ans. = backward glance

Not even close ! !

11. death .. life

Ans. = life after death

Okay last chance ………………

12. THINK Ans. = think big ! !

And the last one is real fundoo – – –

13. ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb…

Ans. = long time no ‘C’ ( see )

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s